A Castàlia, el Castelló es va imposar 2-0 al Bunyol

• Vila-real C i Almassora empaten entre ells, i el Borriol i el Segorbe cauen derrotats

19.09.2016 - 10:21

Dels equips de les comarques castellonenques que juguen en el grup sisè, només el Castelló va guanyar el partit que el va enfrontar a Castàlia contra el Bunyol. Un partit en el qual els homes de Frank Castelló es van imposar per 2-0, amb gols de Juanfran, al minut 49, i Albert Pedra, al 92, en el darrer sospir del partit. Amb aquesta victòria, els albinegres tenen ja sis punts (de 15 possibles), i ocupen el catorzè lloc del grup, a set de la zona de promoció i encara a només quatre de la de descens.

El Vila-real C i l’Almassora van jugar entre ells, al camp dels grocs, i el partit va acabar amb un repartiment de punts, després dels gols d’Andrés, al minut 11, per a l’Almassora, i de Sena, al 81, per als anfitrions. El Borriol, que continua en caiguda lliure, va perdre 0-2 al seu camp contra el Crevillent. I, finalment, el Sogorb va caure a Paterna per 1-0. De manera que, a hores d’ara, al Vila-real C continua segon, amb 14 punts, però ara amb un punt menys que l’Ontinyent, que és líder del grup; l’Almassora és setè, amb 12 punts; el Sogorb, dissetè, amb tres; i el Borriol, amb un sol punt, és el dinovè, en plena zona de descens i a dos punts de la salvació.