Una vegada més, el Castelló no passa de l’empat, i encara

• L'Atlètic de Llevant va fallar un penalti, que podria haver fet perdre als albinegres els tres punts

VilaWeb
Redacció
15.10.2018 - 09:12

El Castelló de Segona B, l’equip que havia d’avançar en marxa triomfal cap als primers llocs de la classificació, es troba immers a hores d’ara en una profunda depressió: dels vuit partits que ha jugat fins ara, no n’ha guanyat encara cap, n’ha empatat set i n’ha perdut un. Amb aquesta situació, i havent esdevingut un autèntic “rei de l’empat”, l’equip té només 7 punts de 24 possibles, i es troba en el lloc divuitè del seu grup, en plena zona de descens, a dos punts de la salvació.

I és que el partit que va jugar a València contra l’Atlètic de Llevant no va ser una excepció en aquesta trajectòria descendent i, per a variar, l’enfrontament va acabar amb un nou empat, aquesta vegada 0-0. I encara sort que, al minut 68, quan el jugador llevantinista encarregat de marcar el penalti que havia xiulat l’àrbitre, el col.legiat català David López, va xutar la sanció, va acabar enviant el baló als núvols que, si no… Els orelluts van voler, però no van saber ni van poder, i així, a base de voluntarisme, no es guanyen els partits.