Un penalti fallat per Cazorla li complica la vida de mala manera al Vila-real

• Els grocs van acabar perdent a Sevilla 2-1 contra el Betis, i tornen a zona de descens

08.04.2019 - 11:56

Malament pinten les coses per al Vila-real, si no capgira els resultats en les poques jornades lligueres que li queden. El partit que va jugar a Sevilla contra el Betis, i en el qual els aficionats grocs tenien posades tantes esperances, va acabar finalment 2-1 a favor dels locals, perquè l’únic gol visitant, aconseguit per Funes Mori al minut 13, va ser compensat per un local anterior i pel que els bètics van marcar al minut 63.

Cazorla va llançar i va fallar, al minut 88, un penalti que l’àrbitre, el col.legiat català Estrada Fernández, havia xiulat contra la porteria local per unes mans comeses dins de l’àrea. I aquesta errada potser pesarà, i molt, sobre el futur del club. El punt que li hauria proporcionat l’hipotètic gol podria haver estat clau per a la classificació dels grocs que ara, amb 30 punts (de 93 possibles) es troben en la divuitena posició, i doncs en zona de descens, a un punt de la permanència, quan cada vegada queden menys jornades per al final de la Lliga.