Nou empat del Vila-real, ara 2-2 contra el Rayo a Vallecas

• La corda de la qual penja l'entrenador Calleja és a punt de trencar-se, "Si m'han de tirar, em tiraran", declara

12.11.2018 - 10:44

Un nou empat dels homes que (encara) entrena Calleja, en aquest cas a Vallecas contra el Rayo Vallecano, amb un resultat final de 2-2. Es van avançar els grocs en el marcador, gràcies a un gol de Chukweze al minut 32, però just en els moments finals de la primer part, al minut 45, els madrilenys van aconseguir el gol de l’empat, que ho deixava tot com estava al principi, quan els jugadors es van retirar al vestidor.

La segona part va ser semblant, amb alternances en el domini de la pilota per part de l’un i l’altre equip. Però van ser els locals, al minut 67, els que es van avançar per primera vegada en el marcador, amb un 2-1; i sort encara que, al minut 80, Sansone, amb un fort xut, aconseguia el gol de l’empat, salvava almenys un punt del partit, i segurament salvava també, ni que fora de manera provisional, el càrrec de Calleja com a entrenador groc.

Ara, amb 11 punts (de 36 possibles), el Vila-real es troba en la zona mitjana-baixa de la classificació, en el lloc setzè, a un sol punt del descens i, en canvi, a uns llunyaníssims nou punts de la zona europea.

I ni tan sols el filial groc pot aconsolar els aficionats per aquests pobres resultats, ja que va caure a casa 1-2 contra l’Olot, i ha perdut així el lideratge, que ara té justament l’Hèrcules, després de l’empat contra el Castelló. El Vila-real B, amb 23 punts, a un dels alacantins, s’ha d’aconformar amb el segon lloc del grup tercer de Segona B.