La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat de l’ajuntament castellonenc, Ali Brancal, és en aquests moments a l’Ecuador, on participa, a la ciutat de Cuenca, en la IV Cimera Iberoamericana d’Agendes Locals de Gènere. Una Cimera on es busca “incorporar les veus de les dones des de la seua participació en el poder polític, des de les organitzacions de base, les líders, les funcionàries, les tècniques i convocant  els homes democràtics a sumar les seues reflexions i avançar així en un nou pacte social, corresponsable i igualitari“.

Aquesta Cimera tindrà diferents àmbits d’actuació:

  • Conferències magistrals, plenàries, workshops, panells d’intercanvi d’experiències i comunicacions.
  • Diàleg Polític de Dones Líders Iberoamericanes: “Dona i Poder”.
  • Reunió de la Xarxa Iberoamericana de Municipis per la Igualtat de Gènere.
  • Premis a les Bones Pràctiques Locals amb Enfocament de Gènere.
  • Marxa de les dones per la pau i la no violència a les ciutats.

I acabarà amb el debat i aprovació d’una “Declaració de Cuenca”.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb