La Policia Local de Castelló reforçarà el dispositiu de vigilància i control per al compliment de les mesures de seguretat enfront de la covid-19 al llarg del dia de Cap d’Any, especialment durant la vesprada del dia 31 de desembre i en l’hora anterior a les 00.00 hores. En concret, els agents reforçaran els controls en els locals d’oci i establiments per a vetlar pel compliment dels aforaments i les mesures de seguretat vigents tant a l’interior com a les terrasses.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, ha participat aquest dimecres en la reunió de coordinació de seguretat celebrada en el Palau de la Generalitat en la qual s’han acordat mesures de reforç de la vigilància i extremar la coordinació amb la resta de forces i cossos de seguretat. “Ampliarem la presència policial als carrers i reforçarem els controls per a vetlar pel compliment estricte de totes les mesures de seguretat en vigor establides per a contindre la propagació del virus i evitar risc de contagis”, ha indicat Donate.

En concret, els agents reforçaran la seua presència i les inspeccions durant la vesprada, per a evitar aglomeracions de persones. Per a això, es realitzaran també controls en els locals d’oci i hostaleria per a vigilar el compliment dels aforaments (30% a l’interior i 50% a les terrasses, així com altres mesures com la prohibició de consumir en la barra o els balls i l’ús obligatori de la màscara quan no s’estiga consumint, entre altres. A més, es vetlarà pel compliment de la prohibició d’organitzar o participar en festes en espais públics o privats que implique aglomeració de persones.

Els agents també reforçaran la vigilància a partir de les 23.00 hores, una hora abans de l’entrada en vigor de la restricció de la mobilitat nocturna. Així, es controlarà el compliment de no acceptar comandes o consumicions a partir de les 23.00 hores i que l’ampliació fins a les 00.00 hores siga per a permetre el retorn al domicili dels i les vianants.

La Policia Local de Castelló desplegarà un total de 70 agents durant tot el dia que se sumaran als desplegats per altres forces i cossos de seguretat.

 

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.