El Vila-real s’imposa 2-3 a l’Astaná kazac i queda líder del grup

• L'actuació del congolès Bakambu, que ha aconseguit dos d'aquests gols, ha estat clau per al triomf de l'equip groc

23.11.2017 - 18:18

Pel que fa a la competició de la Lliga Europa, el Vila-real s’ha imposat finalment a l’Astaná del Kazakistan, amb un resultat de 2 a 3, i passa així a ser líder del seu grup. I això que, tot i que la pressió inicial havia estat dels grocs, van ser els locals els que van marcar el primer gol al minut 25. Però els homes de Calleja van aconseguir empatar al minut 39, gràcies a un gol de Dani Raba. I, a la segona part, quan va eixir Bakambu, el panorama es va aclarir per als de la Plana: primer al minut 64 i el segon al 82, –malgrat un gol kazac enmig– donava la victòria al Vila-real i, amb ella, el lideratge del grup.