El Vila-real remata 2-1 el Zenit i es col.loca en quarts de final de la Lliga Europea

• Dos gols de Gerard Moreno i Bacca van permetre als grocs assolir un global de 5-2 en la classificació

15.03.2019 - 09:14

El Vila-real va rematar al Madrigal la victòria que havia començat a assolir a Sant Petersburg. Dos gols de Gerard Moreno, al minut 29, i Bacca, al 47, li van donar a l’equip groc un resultat global de 5-2 –perquè els russos van aconseguir un gol inoperant al minut 91– i amb ell el pas a quarts de final de la Lliga Europea. És curiós que un equip que les està passant tan ajustades a la Lliga –recordem que ha aconseguit abandonar la zona de descens, però de moment només per un sol punt– estiga alhora en una posició tan  forta a Europa; però, com diem tantes vegades, el futbol és així.

L’equip, amb el pes favorable de l’1-3 al partit d’anada, va eixir confiat amb ell mateix i decidit a guanyar, i es va anar imposant a poc a poc en el camp, on va ser molt superior a l’equip rus. El gol de Moreno, a passada de Bacca, va fer oblidar als aficionats vila-realencs la por que els havia causat feia poc un dels escassos atacs russos a la porteria local. El segon, de Bacca, a poc de reprendre’s el partit –en aquest cas amb els papers canviats, ja que va ser Gerard Moreno qui li va lliurar la passada golejadora alk colombià–, va servir per acabar de rematar la victòria; perquè el gol rus, en temps de descompte, ja no podia alterar aquest resultat.

Avui sabran els grocs amb quin equip s’hauran de jugar la següent fase de la Lliga Europea.