El Vila-real pateix per guanyar-li al Girona, però ho fa gràcies a Bakambu

• El filial groc s'imposa 3-2 al Formentera i és ja el segon classificat del seu grup

VilaWeb
Redacció
16.10.2017 - 09:38

El Vila-real va aconseguir finalment una molt soferta victòria al camp del Girona, on es va imposar per 1-2. I si ho va fer va ser gràcies als dos gols matiners de Bakambu, que els va aconseguir als minuts 9 i 20 del partit, el primer gràcies a una passada de Trigueros, i el segon a una de Fornals. Però llavors va començar el patiment; el Girona es va anar fent cada vegada més amb el domini del camp, de manera que tot feia tèmer el gol local. I aquest va arribar al minut 40.

El Vila-real, lògicament, mantenia encara el gol d’avantatge, però tota la segona part va ser un continu atac gironí, que feia presagiar l’empat i fins i tot la derrota dels homes de Calleja. Tot i això, els mals averanys no es van acomplir, els grocs van poder mantenir el marcador sens alteracions i van aconseguir finalment els tres punts. I, amb els 13 aplegats fins ara –de 24 possibles– l’equip de la Plana puja fins al vuitè lloc de la classificació, a només un punt de la zona europea i a tres de la Champions.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc es va imposar en una treballada victòria per 3-2 front al Formentera, gràcies als gols de Chuca (minut 44), Imanol (59) i Leo Suárez (61), que van poder anul.lar els dos gols dels illencs. I ara, amb aquest resultat, té ja 21 punts i ocupa el segon lloc de la classificació, a quatre punts del Mallorca, que és el líder.