El Vila-real derrota 4-1 el Celta i dóna un pas important cap a la presència a Europa

• Un ‘hat-trick’ del colombià Bacca i un altre gol de Castillejo fan possible aquesta magnífica victòria groga

30.04.2018 - 09:19

El Vila-real va donar un pas més, i ben important, per garantir-se la presència a Europa la propera temporada, després de derrotar per un contundent 4-1 el Celta, en el seu camp de Vigo.

Tres dels quatre gols van ser obra de Bacca, que va aconseguir així un magnífic ‘hat-trick’. Els tres gols els va marcar el colombià als minuts 12 –amb una jugada en la qual van participar Cheryshev, Rodrigo, Raba i el mateix Bacca–, 34 –a passada de Rodrigo, un gol que a més desfeia rapidament l’empat que els gallecs havien aconseguit el minut abans–, i el 37, a passada de Raba. El definitiu 4-1, obra de Samu Castillejo, no el van aconseguir els grocs fins el temps de descompte,  quan aquest jugador va saber convertir en gol una passada de Fornals.

Amb aquesta victòria, el Vila-real acumula ja 54 punts, continua sisè, i doncs en zona europea, i ara, a més, amb cinc punts més que el Getafe i sis del Sevilla, que són els seus immediats perseguidors. I tot això, quan queden ja només quatre jornades de Lliga.

Per la seua banda, en el grup tercer de Segona B, el filial groc es va imposar al Deportivo Aragón per 1-4, amb gols de Mario González, dos de Simón Moreno i un de Pedrito,  i es garanteix jugar la promoció d’ascens a Segona A, quan falten encara dues jornades, en el seu cas, per finalitzar la temporada.