Tota l’afició groga ha respirat finalment alleujada: el Vila-real continuarà sent equip de Primera la propera temporada! Després d’un any d’infart, durant el qual l’equip alhora jugava a Europa i corria seriós perill de descens, per fi la victòria per la mínima contra l’Eibar, al Madrigal, li ha donat matemàticament la salvació. El gol d’Ekambi al minut 60, doncs, en ser l’únic del partit, serà recordat com l’aportació definitiva a una salvació que, en alguns moments de la lliga, semblava ben complicada.

Amb els tres punts aconseguits, els homes de Calleja en tenen 43, ocupen la catorzena plaça i, amb només un partit per jugar, ja no poden ser agafats per cap dels equips que es juguen fins al final la permanència, com és el cas del Girona, ni, per suposat pel Rayo i l’Osca, que són ja equips de Segona.

Siga com siga, molt han de canviar les coses per a que el Vila-real torne a ser aquell equip que, durant anys, ha ocupat sempre la part alta de la classificació i ha mostrat a Europa la seua força. I aquesta és una reponsabilitat que tots, president, junta directiva, entrenador i jugadors s’han de prendre molt seriosament, per tal d’evitar al’afició la lliga d’autèntic infart que ha hagut de passar enguany.