El Vila-real B es complica la vida, i en canvi el Castelló està molt ben encarrilat

• Els grocs va perdre 2-0 a Elx i ho tenen ara ben difícil; en canvi, els albinegres van assolir l'empat 1-1 a Portugalete, i tenen bones perspectives per al partit a Castàlia

18.06.2018 - 09:39

Sort desigual la que han tingut els equips de la comarca que van jugar aquest passat cap de setmana els tercers i definitius enfrontament per veure de pujar de categoria. En la competició per assolir la Segona A, el Vila-real B va caure derrotat 2-0 a l’Elx per l’equip de la capital del Baix Vinalopó, i ara ho tindrà molt complicat per remuntar la propera setmana aquest resultat advers al Mini Estadi.

En canvi, i pel que fa referència al possible ascens a Segona B des de Tercera, al Castelló se li havia complicat el partit a Portugalete, quan l’equip local va assolir un primer gol al minut 58;  i, a més, durant la resta del partit, va haver molts moments que més aviat semblava que pujaria al marcador el segon gol basc que no el de l’empat per part del Castelló. Però, al darrer sospir, al minut 94, quart i darrer de la pròrroga, l'àrbitre càntabre Bojoi Vlad va veure penalti en una jugada dels locals --i no serem nosaltres qui diguem que no ho era-- i Cristian Herrera va aconseguir així fer entrar la pilota en la porteria del Portugalete. Aquest gol capgirava el resultat, ja que un empat amb un gol marcat fora de casa serà una bona renda per jugar el partit decisiu el proper diumenge a Castàlia.