El Castelló venç 0-3 a Alzira, però la victòria de l’Atlètic Llevant el deixa segon

• Almassora i Borriol perden finalment la categoria i baixen a Regional

14.05.2018 - 09:45

Uns resultats gens bons per als equips de la comarca que juguen –o jugaven– en el grup sisè de Tercera: el Castelló no ha aconseguit recuperar el liderat, i haurà d’afrontar una complicada lligueta, si vol tornar a Segona B; i l’Almassora –que ha lluitat fins el darrer moment– i el Borriol –ja sentenciat feia setmanes– perden la categoria i baixen a Regional.

El Castelló va fer els deures, i es va imposar a Alzira per un clar 0-3, amb gols de Javi Rubio (al minut 2, de penalti), Cristian Herrera (minut 25) i un segon de Javi Rubio (minut 65); però els albinegres no depenien només d’ells, i la victòria de l’Atlètic de Llevant a Oriola li va permetre a l’equip de València mantenir el lideratge, reduint els castellonencs a la segona posició, de manera que ara estaran obligats a vèncer en una complicada lligueta de resultat incert, com els darrers anys, si volen fer realitat l’aspiració de retorn a la Segona B.

El Vila-real i el Roda ja no es jugaven res: els grocs van perdre 1-0 al camp de l’Almassora –però als almassorins aquesta victòria no els va servir per a evitar el descens– i acaben la temporada amb 56 punts, en el lloc vuitè de la classificació; per la seua banda, el Roda va caure derrotat 2-1 a Paterna, i amb 51 punts, acaba com a onzè classificat.

El Borriol, que ja estava descendit matemàticament des de fa setmanes, s’acomiada de Tercera amb un empat 3-3 a casa contra el Silla; i l’Almassora, que ha lluitat fins el darrer moment per aconseguir la salvació, i malgrat l’esmentada victòria contra el Vila-real C, ha acabat la temporada amb 42 punts, els mateixos que l’Elx Il.licità; però, mentre que aquest equip s’ha salvat pels pèls, els almassorins han caigut, pel gol average, i descendeixen finalment a Regional.