El Castelló venç 0-1 El Prat i es manté en zona de promoció

• Un gol de Javi Serra en la primera part va ser suficient per donar-los els tres punts als homes d'Óscar Cano

22.10.2019 - 03:05

A priori, no havia de ser molt difícil per a l’equip que lidera Óscar Cano l’imposar-se al Prat, un dels equips del seu grup situats en zona de descens; però la veritat és que els jugadors de l’equip del Baix Llobregat li van donar més guerra al Castelló del que puga fer pensar el resultat. I és que el gol que va aconseguir Javi Serra, únic de tot el partit, va ser a punt de ser contrarestat durant la segona part per diferents atacs a la porteria albinegra, que el porter Álvaro Campos va saber aturar, però, amb gran destresa.

Amb els tres punts assolits, el Castelló es manté clarament en zona d’ascens, en el lloc tercer, empatat a punts, 17, amb l’Andorra, que és segon, i amb el Vila-real B, situat en el quart lloc després de la derrota que va patir per 1-3 al seu camp per part del líder, el Lleida, que té ja 20 punts, tres més que els tres equips que el segueixen.