El Castelló pateix, però li guanya 3-1 al Silla i continua líder de grup

• Almassora i Borriol cauen derrotats i continuen en zona de descens.

05.04.2018 - 09:07

Sort ben desigual en aquesta jornada per als equips de la comarca que juguen en el grup sisè de Tercera. Així, mentre el Castelló va vèncer 3-1 el Silla i continua líder en solitari, l’Almassora i, encara més, el Borriol, continuen una jornada més enfonsats en la zona de descens.

A Castàlia, el Castelló guanyava 2-0 els de l’Horta, amb gols de Javi Serra, al minut 12, i de Cubillas, al minut següent, quan es va complicar la vida, en permetre que el Silla marcara un gol a la porteria de Zagalá al minut 45, un gol que feia acostar-se el fantasma d’un possible empat. I és que els locals no van superar aquest perill sinó ja en temps de descompte, al darrer sospir, quan Cristian Herrera va aconseguir el definitiu 3-1. Però, malgrat aquest patiment, el que importa és que el Castelló es va fer amb els tres punts i ara, amb 72, continua líder en solitari, duent-li quatre d’avantatge a l’Oriola, que és segon.

Pel que fa als dos equips de Vila-real, es van imposar en els seus respectius partits, el Vila-real C amb un clar 3-0 contra el Recanvis Colon, i el Roda guanyant-li pel mateix resultat al Borriol, al qual amb aquesta derrota fa enfonsar encara més en la zona de desens. Ara, amb 51 punts, el Vila-real C és el vuitè classificat, mentre que el Roda, amb 43, ocupa la dotzena posició.

Pel que fa ala zona baixa, l’Almassora va ser humiliat a Oriola, on va caure per 4-1 i ara, amb 30 punts, ocupa la divuitena posició, dins ja de la zona de descens, però empatat a punts amb el Paiporta, que ja se salvaria a hores d’ara. I pitjor encara ho té el Borriol, ja hem dit com va caure golejat Pel Roda, i amb només 25 punts (de 102 possibles!) ocupa la penúltima plaça, això sí, per davant del recanvis Colon, que només en té 22.