El Castelló no passa de l’empat 1-1 contra un Borriol en zona de descens

19.04.2018 - 09:46

Forta relliscada la del Castelló, a Castàlia, contra un Borriol cada vegada més immers en el pou de Regional. Un empat absolutament insuficient contra un equip que lluita a la desesperada per salvar-se d’aquest trist final no és cap mèrit per a un Castelló que s’havia mantingut líder del grup sisè de Tercera durant setmanes i que ara, damunt, perd el lideratge a favor de l’Oriola, que es va imposar 2-0 als vila-realencs del Roda.

I és que quan, al psicològicament important minut 42, Gerard va avançar els borriolencs, el camp va emmudir i en els files del Castelló van esclatar els nervis, uns nervis que no va calmar l’únic gol aconseguit pels locals, obra de Javi Rubio al minut 80. Un empat amb regust de derrota va ser l’únic que van aconseguir els homes de Sergi Escobar en un partit que ja descomptaven com a guanyat. Ja se sap, el blat, el sac i ben lligat.

Ara, amb aquest únic punt aconseguit, el Castelló en té 76, un menys que l’Oriola, que passa a ser el nou líder del grup. I això quan només falten quatre jornades per al final de la temporada i l’inici dels play off. I, damunt, aquest empat tampoc no li val per a res al Borriol, que amb 26 punts continua penúltim, cada vegada més allunyat d’una hipotètica salvació.

Com ja hem dit, el Roda va caure 2-0 contra l’Oriola, i ara, amb 44 punts, és el dotzè classificat. L’altre equip vila-realenc, el Vila-real C, tampoc no va passar de l’empat, 1-1, a Alzira, i amb 52 punts és el vuitè classificat. I finalment l’Almassora, derrotat a Bunyol per l’equip local 3-1, té només 33 punts, i continua en zona de descens, més complicada encara la seua situació.