El Castelló i el Vila-real B guanyen els seus respectius partits

• Els albinegres van superar 1-0 l'Ejea a Castàlia, i els grocs van vèncer a Terol per 0-2 l'equip local

22.04.2019 - 09:50

Doble victòria dels equips de la Plana que juguen en el grup Tercer de la Segona B. Per una banda, el Castelló es va imposar a Castàlia per la mínima, 1-0, a l’Ejea, gràcies al gol que va aconseguir al minut 15 Rubén Ramos i gràcies, sobretot, a l’actuació del porter Álvaro, que va aturar el penalti en contra que els havia assenyalat el col.legiat balear Sureda Cuenca. Per la seua banda, el Vila-real B es va imposar en el camp del Terol per 0-2.

Amb aquests resultat, el Vila-real B continua en zona d promoció, ja que és el tercer classificat, amb 58 punts, els mateixos que l’Hèrcules, que és segon, i a set de l’Atlètic Balears, que continua de líder. I el Castelló, per primera vegada en moltes setmanes, aconsegueix escapar de la zona de descens, ja que ocupa el lloc quinzè de la classificació, amb 37 punts, els mateixos, això sí, del setzè i el dissetè classificats, el Mestalla i el Conquense, que tenen els mateixos punts, tot i que els castellonencs els superen en el gol average.