El Castelló fora de la zona de descens i el Vila-real B jugarà la promoció

• Les victòries contra el Perelada i l'Atlètic de Llevant els han permés arribar a aquesta situació

06.05.2019 - 09:25

Bones notícies per als equips de la Plana que militen en el grup tercer de la Segona B: el Castelló, després de la seua victòria a Castàlia contra el Perelada, té ja 40 punts i escapa de la zona de descens, ni que siga per un sol punt, quan queden per jugar només dos partits de Lliga. I això ho fa gràcies a un resultat de 3-1, aconseguit amb els gols de Regalón (minut 50), Muguruza (57) i Cubillas (82), que van superar clarament el gol visitant aconseguit abans, al minut 44.

En molt millor situació es troba el Vila-real B que va derrotar a València l’Atlètic de Llevant per 1-3 i ara, amb 62 punts, està ja classificat per a jugar la promoció d’ascens a Segona A; tanmateix, els grocs voldrien  encara superar l’Hèrcules, que és segon, amb dos punts més que ells, per veure d’aconseguir millors rivals en la lligueta. Tot això, és clar, amb la condició que definitivament l’equip titular es quede en Primera, perquè si aquest descendira el filial no podria promocionar, ja que es trobarien tots dos al mateix nivell.