El Castelló empata 1-1 a Castàlia contra l’Olot i continua en zona de descens

• El Vila-real B, en canvi, li va guanyar a Cornellà 0-1 a l'Espanyol B i recupera el segon lloc de la classificació

08.04.2019 - 11:43

Sort dispar per als equips de la Plana que juguen en el grup Tercer de la Segona B: així, mentre el Castelló no aconseguia passar a Castàlia de l’empat 1-1 contra l’Olot, el Vila-real B s’imposava al camp de Cornellà a l’Espanyol B per 0-1.

Amb aquest empat, aconseguit gràcies al gol de César durant el primer minut del segon temps–però contrarestat pels visitants  només quatre minuts després–, els albinegres no aconsegueixen escapar de la zona de descens ja que, amb només 33 punts (de 96 possibles) ocupen la dissetena posició del grup, tot i que a un sol punt ja de la salvació. En canvi, el filial groc, gràcies a l’únic gol del partit, aconseguit per Simón Moreno al minut 12, es troba amb 55 punts, recupera la segona posició de la classificació, i amb ella les possibilitats d’ascens –sempre i quan el primer equip no acabe baixant a Segona–, ja que es troba a només quatre punts del líder, l’Atlètic Balears.