Un Castelló poc competitiu perd a Oviedo (4-0)

• La sisena derrota seguida del Castelló deixa l'equip albinegre al 20è lloc de Segona Divisió, en zona de descens

VilaWeb
Redacció
14.11.2020 - 18:55

El Club Esportiu Castelló ha caigut novament derrotat per 4 a 0, en aquest cas al camp Carlos Tartiere, enfront del Reial Oviedo, que s’ha mostrat molt superior, en la lliga de Segona Divisió 2020-2021. És la sisena derrota seguida del Castelló que, en la primera part, ha continuat amb el seu joc associatiu, migcampista, amb possessió de la pilota en un 59%, un fet que ha generat 501 passades, però només 4 xuts en atac. A més la defensa castellonenca no ha sigut capaç de reaccionar als contraatacs.

L’equip albinegre se n’ha anat a la mitja part amb un 1-a 0 en contra, però quan ha començat la segona part, al 46′, l’Oviedo ha fet el segon gol, en el 52′ ha arribat el tercer, i poc després, al 58′, el quart. La reacció d’Óscar Cano ha sigut canviar tot un eix de jugadors i donar entrada al davanter Juanto Ortuño, al mitja punta César Díaz i al lateral Victor Garcia pel defensa Satrústegui, el davanter Zlatanovic i el migcampista Jorge Fernández. Víctor ha intentat reaccionar, i un xut seu ha fregat el pal al minut 61′. Tres minuts després el davanter Jordi Sánchez es retirava per a donar pas a un migcampista Paolo Fernándes. Amb tres gols en contra, al 71′, l’albinegre César Díaz ha xutat a porteria contrària però el meta Femenías ha aturat el baló.

Encara hi ha molta lliga, però l’equip albinegre ha caigut en un cercle viciós. La pilota es mou amb suficient qualitat al mig del camp, però no troba prou rematadors, i la majoria dels gols són obra de defenses. Les acceleracions de les jugades han impedit unes bones conclusions. Els errors dels àrbitres han perjudicat un equip com el Castelló, que havia mostrat un perfil més competitiu en l’enfrontament de fa setmanes amb el Leganés. Des de l’anul·lació d’aquell magnífic gol olímpic de Marc Mateu contra el Lugo tot han sigut desgràcies. Una de les imatges del partit d’avui, difosa al mateix twitter oficial del club, mostra com un jugador albinegre empenta un company en lloc de concentrar-se a defensar en zona. Hi ha error en el joc dels albinegres, i també hi ha desgràcia. Potser ha arribat el moment de confiar en uns altres jugadors. L’entrenador Óscar Cano s’ha mostrat autocrític i ha confiat que la reacció de l’equip albinegre arribarà.