El Castelló acaba empatant un partit que guanyava des del minut 15

• L'Ejea aconsegueix empatar just en el moment 90 a conseqüència d'un penalti

14.10.2019 - 06:01

Com hem repetit tantes vegades, en futbol no pots dir blat no només fins que estiga al sac, sinó quan aquest estiga ben lligat. I això li va passar ahir al Castelló, que jugava a Castàlia contra l’Ejea. Al minut 15, César Diaz va marcar el primer i únic gol dels albinegres, i durant la resta del partit els homes d’Oscar Cano es van limitar a mirar de mantenir aquest avantatge, i semblava que ho anaven a aconseguir fins que…

…al minut 90, quan ja tot semblava dat i beneït, l’Ejea va aconseguir igualar el marcador, gràcies a un penalti que l’àrbitre va xiular contra Satrústegui, i que l’equip visitant va saber transformar en gol. Repartiment de punts, doncs, per als equips contendents, i pèrdua per al Castelló de la possibilitat de poder pujar als primers llocs de la classificació. Ara, amb aquest únic punt aconseguit, el Castelló en té 14, i es troba en el cinquè lloc del grup tercer de Segona B, a un sol punt de la zona de promoció.

En canvi, el Vila-real B es va imposar 1-2 al camp del Cornellà i, amb 17 punts, es troba situat en el segon lloc de la classificació, i continua de colíder amb l’Andorra i el Lleida, que tenen els mateixos punts que ell.