Després de l’empat a Alacant contra l’Hèrcules, 1-1, el Castelló ja no és cuer, és penúltim

• El partit va quedar enfosquit pels enfrontaments entre seguidors orelluts i alacantins, amb trets policials a l'aire, ferits i detinguts

12.11.2018 - 10:16

L’Hèrcules es va avançar molt aviat en el marcador del Rico Pérez, en el partit que l’enfrontava contra el Castelló a la capital alacantina. Efectivament, al minut 16, l’àrbitre, el col.legiat castellano-manxec Escudero Martín, va xiular penalti per una acció del central albinegre Carlos Delgado, i els locals el van saber transformar en gol. Tot se li posava d’esquena, doncs, al Castelló, i encara com, al minut 44, Cubillas va aconseguir almenys el gol del’empat.

En la situació actual del Castelló, l’empat a u i el punt corresponent la veritat és que no li serveix de molt, però potser que menys dóna una pedra. Els homes de David Gutiérrez tenen ara 9 punts, de 36 possibles, i ja no ocupen la darrera plaça, “honor” reservat  per a l’Ebre, tot i que aquest equip té les mateixos punts que el Castelló. Ara, l’equip orellut és… penúltim, a quatre punts ja dels llocs de salvació. I això no sembla que hi haja qui ho resolga, perquè l’equip du dotze partits consecutius, dotze, sense saber què és la victòria.

Però, tot i ser trista la situació esportiva, molt pitjor és el que va passar pels voltants de l’estadi abans del partit. Sembla ser que un grup d’ultres albinegres, d’aquells que tant han contribuït a deteriorar la imatge del Castàlia en els darrers anys, havien quedat amb uns equivalents seus, herculans, per tal d'”esbatussar-se”. I l’esbatussada va arribar a l’extrem que dos policies van haver de fer foc intimidatori a l’aire, i va acabar amb tres detinguts castellonencs, i diferents ferits, alguns dels quals de gravetat. És d’esperar que, almenys aquesta vegada, la directiva del Castelló intervindrà i prendrà mesures exemplars contra uns “aficionats” que no fan sinó embrutar el nom del club i la ciutat.