Castelló, Vila-real C, Almassora i Borriol cauen derrotats, i només el Roda empata

• Jornada nefasta per als equips de la Plana que juguen en el grup sisè de Tercera

09.04.2018 - 08:29

Només el vila-realenc Roda va evitar la derrota total dels equips de la Plana que militen en el grup sisè de Tercera, i això només amb un empat 1-1 en el partit que l’enfrontava amb el cuer, el Recanvis Colon; i ara, amb 44 punts, és l’onzè classificat. En canvi, el Castelló, el Vila-real C, l’Almassora i el Borriol van perdre els seus partits respectius.

Pel que fa al Castelló, va caure a Xàtiva 2-1 front a l’Olímpic. I és que el gol que va asssolir Colomer al minut 19 va ser contrarrestat per dos gols locals posteriors, als minuts 25 i 84. Malgrat aquesta ensopegada, el Castelló, amb 72 punts, continua com a líder en solitari, però amb només un punt més que l’Oriola, que és el segon classificat.

El Vila-real C va caure 4-1 a la Nucia, i amb 51 punts, és el vuitè classificat. Però, com és habitual, els qui pitjor ho tenen són l’Almassora i el Borriol: els almassorins va caure a Alzira per 2-1 i, amb 30 punts, continuen com a divuitens classificats, i doncs en zona de descens, i ara ja a tres punts de la salvació. I el Borriol, derrotat a casa 0-1 pel Raig Ibenc, amb només 25 punts, és el penúltim classificat, seguit només pel Recanvis Colon, amb 23, i són ja vuit els punts que els separen de la zona de salvació.