Amb tècnic nou, tampoc no guanya el Castelló

• Els albinegres van empatar 1-1 a Castàlia contra l'Ebre. En canvi, el Vila-real B va guanyar 0-2 a Ejea

24.09.2018 - 16:16

Resultat ben distint per als dos equips de la comarca que juguen enguany al grup Tercer de la Segona B: mentre el Castelló no passava de l’empat 1-1 a casa contra l’Ebre, el Vila-real B s’imposava 0-2 a Ejea.

Els homes que ara entrena David Gutiérrez no van fer bon allò d'”entrenador nou, victòria segura”; i és que el gol que va aconseguir al minut 59 Rafa Gálvez només va servir per a aturar almenys el resultat negatiu que duia l’equip orellut des del minut 14, quan va rebre un gol dels visitants.

Per la seua banda, en canvi, el Vila-real B sí que es va imposar clarament, 0-2, al camp de l’Ejea. I així, mentre els groc, amb 7 punts, ocupen la vuitena posició del grup, a un punt de la zona de promoció, el Castelló, amb només 4 punts, es troba situat en zona de descens però, això sí, a un sol punt de la salvació.