Valuós empat del Castelló al camp del Fuenlabrada (1-1)

• L'equip albinegre baixa al 17è lloc de la classificació de Segona Divisió

28.10.2020 - 20:57

El Club Esportiu Castelló ha aconseguit un empat, 1 a 1, al camp del Fuenlabrada, en la cinquena jornada de la lliga de Segona Divisió 2020-2021. Després de quinze minuts de domini del Castelló, amb control de pilota, però sense disparar a porteria contrària, hi va arribar un moment de gran perill, quan un potent xut de Fuenlabrada no va poder ser blocat per Álvaro Campos, que va parar després fent un salt amb els braços en alt. Una jugada ben combinada dels madrilenys va ser rematada per Cristóbal, i així  va arribar l’1 a 0. L’equip albinegre va fer algunes centrades , a càrrec de Marc Mateu, des de l’esquerra, i algun xut de Lapeña, però la sensació de perill i de joc combinatori era de l’equip madrileny.

En la segona part, el Castelló va superar la concentració defensiva per a crear ocasions de perill. Al minut 51 una passada per Señé a l’extrem Mateu va ser rematada sense encert per Jordi Sánchez. Dos minuts després, Rubén Díez va avisar, amb un potent xut que va eixir fora. Al minut 54, en una ràpida combinació, la pilota va arribat a Lapeña, que de cap va rematat al fons de la porteria madrilenya.

En el Castelló, cinc minuts després, al 59′, Stankovic va substituir com a davanter Jordi Sánchez, i al minut 73′ Fidalgo va entrar per Jorge Fernández. Eren uns moments de pressió dels albinegres, Els migcampistes Carles Salvador, més defensiu, i Rubén Díez, amb més participació en l’atac, van controlar el partit i van elaborar una bona pressió. Cal destacar també la participació de l’extrem Marc Mateu,  que va aconseguir dos còrners seguits, i va fer bones centrades. Dues ocasions de gol per als albinegres, sobretot de Fidalgo, no van fer moure el marcador de l’estadi Fernando Torres.