Soldado li dóna la victòria al Vila-real sobre el Dinamo de Minsk

• El jugador va aconseguir els dos gols que van permetre a l'equip groc superar el que els havien marcat els bielorussos

06.11.2015 - 11:07

D’acord, no va ser un partit per llançar les campanes al vol, el que va enfrontar a Minsk el Vila-real amb el Dinamo en la fase de grups de l’Europa League. Però els homes de Marcelino Garcia es van imposar, amb un resultat d’1-2, i això és el que realment importa.

I la victòria groga va ser obra majoritàriament de Soldado, tot i que el jugador no havia aparegut en l’onze inicial, sinó que va entrar en començar la segona part, en substitució de Nahuel. Fins llavors, el joc dels grocs havia estat bastant fluix, i tot semblava indicar que el partit seria per a l’equip local. I així va continuar durant l’inici de la segona, quan els bielorussos van aconseguir finalment el seu primer, i únic, gol, al minut 69, aprofitant una eixida en fals de Barbosa.

En aquests moments, tot semblava ben complicat per al Vila-real. Però només tres minuts després, al 72, Bakambu era fet caure a terra dins l’àrea local i, ara sí, l’àrbitre xiulava penalti favorable als grocs, a diferència d’anteriors jugades mereixedores de penalti, que el col.legiat John Beaton o no havia vist o no havia volgut veure. Soldado va ser l’encarregat del llançament, la pilota va entrar dins de la porteria bielorussa, i el marcador es posava així en empat. I aquest resultat, que tampoc no era dolent del tot, va ser superat pel mateix Soldado, en els darrers minuts del partit, concretament al 86, quan va saber superar el porter local, fent pujar el segon gol groc al marcador, i donant-li doncs la victòria al seu equip.

Amb aquest resultat, el Vila-real és el segon classificat del seu grup, amb 9 punts aconseguits en els quatre partits jugats fins ara. La classificació l’encapçala el Rapid de Viena, amb 12 punts, mentre que el Viktoria Plzen en té 3 i el Dinamo de Minsk continua sense aconseguir ni un sol punt.