El Vila-real venç el Celta 0-1, es col.loca cinquè i s’acosta a la Champions

• Un gol de Soldado al psicològic minut 45 va permetre als de Fran Escribà fer-se amb la victòria

13.03.2017 - 10:43

El Vila-real va aconseguir a Vigo una victòria, ni que fora per la mínima, que permet als grocs pujar fins al cinquè lloc de la classificació de Primera i col.locar-se a només quatre punts de l’Atlètic de Madrid, que és quart i ocupa doncs posicions de Champions. I tot això gràcies al gol que va aconseguir Soldado al minut 45, un moment psicològicament molt important.

En general, podem dir que les forces dels dos equips van estar bastant igualades al llarg dels 90 minuts, però que el Vila-real va tenir més sort, i no només per aquest únic gol aconseguit, sinó també per alguns errors greus dels locals en xutar a porteria, i fins i tot perquè l’àrbitre, l’andalús Melero López, no va fer cas a les dubtoses peticions de penalti que van formular els gallecs en dues ocasions, durant la segona meitat del partit.

Fora com fora, un gol que val tres punts, tres punts que valen un lloc més alt, i un panorama que comença a apuntar no únicament cap a la consolidació de les posicions europees, sinó que autoritza a somiar, per què no?, amb la mateixa Champions.

Per la seua banda, al grup tercer de la Segona B, el filial groc no va passar de l’empat 2-2 a l’Hospitalet i ara, amb 42 punts, és el setè classificat del seu grup, a nou punts ja d’una zona de promoció que sembla allunyar-se’ls quasi definitivament.