El Vila-real venç clarament, 1-4, l’Osasuna al Sadar

• A destacar sobretot els dos gols de Santos Borré, després d'entrar al camp al minut 68

02.03.2017 - 10:09

El Vila-real es va imposar clarament a l’Osasuna en el seu feu del Sadar. I ho va fer per 1-4, en un partit que els homes de Fran Escribá es pot dir que van tenir controlat en tot moment.

Només començar el joc, ja al minut 2, Soriano va aconseguir el primer gol groc, en recollir una pilota rebutjada a Bakambu. Els navarresos es van posar molt nerviosos, després de rebre aquest primer gol matiner, i es van llançar a la desesperada contra la porteria vila-realenca, defensada ara per Andrés Fernández –recordem que Asenjo continua lesionat– però sense poder fer entrar-hi el baló. Ben al contrari, van ser els grocs els que van aconseguir el 0-2, al minut 27, quan un jugador local va agafar clarament Soriano, l’àrbitre, el col.legiat castellano-lleonés Fernández Fernández va xiular penalti i Soldado el va transformar en el segon gol visitant.

Així va acabar la primera part, amb un clar predomini vila-realenc, que era qui controlava el camp. A la segona, certament, un nou penalti, aquesta vegada en contra dels grocs, va servir als locals per acurtar distàncies, amb l’1-2, al minut 64; però quatre minuts després l’entrenador va canviar Soldado per Santos Borré i aquest, en el poc temps que va jugar, va aconseguir dos gols més per al seu equip, als minuts 74 i 78,  el primer aprofitant una ocasió fallida de l’Osasuna, i el segon a partir d’una falta llançada per Musaccio. La victòria, doncs, va resultar clara i nítida, i els tres punts se’n van venir cap a la Plana.

Ara, amb 42 punts, el Vila-real continua sisè, i doncs en zona europea, però ja a només tres punts de la Reial Societat, que és cinquena, i també amb tres punts més que l’Eibar, que és setè.