El Vila-real va vèncer 2-1 el Leganés i continua cinquè

• Dos gols de Bakambu deixen més enfilats encara els grocs en el camí d'Europa

24.04.2017 - 10:05

Dos gols de Bakambu van ser la clau que el passat dissabte van permetre al Vila-real consolidar-se plenament en posició europea, ja que a hores d’ara continua sent el cinquè classificat, amb 57 punts, amb dos punts més que la Reial Societat, que és sisena, i a quatre punts de l’Atlètic, que és setè. Evidentment, durant els pocs partits que queden fins el final de la Lliga, els homes de Fran Escribá hauran de lluitar amb ungles i dents per defensar aquesta plaça, però es pot dir que el resultat final està ben encaminat. En canvi, la distància amb el Sevilla, el quart classificat, de vuit punts, fa que les possibilitats grogues d’arribar a zona Champions estiguen a hores d’ara bastant debilitades.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc no va passar a València de l’empat 1-1 contra l’Atlètic de Llevant, i ara, amb 56 punts, és el cinquè classificat, però amb els mateixos punts que el Badalona, que és quart i ocupa doncs una de les places que permeten jugar la promoció.