El Vila-real tornarà a jugar la Lliga Europea la propera temporada

• Els grocs van derrotar el València a Mestalla per 1-3 i es consoliden en la cinquena plaça de Primera

22.05.2017 - 09:15

El Vila-real va rematar esplèndidament la temporada, imposant-se clarament, 1-3, al València a Mestalla, en el derbi valencià de Primera. El primer gol ben matiner de Soldado,  que va saber aprofitar unes errades defensives del València, al minut 1, va obrir el marcador groc i, malgrat l’empat aconseguit pels amfitrions al minut 54, dos nous gols vila-realencs, al 58 de Trigueros, en una jugada amb Soldado i Jonathan,  i al 88 de Sansone, a passada d’Adrian López, van donar la clara victòria als homes de Fran Escribá.

I, amb els tres punts aconseguits, el Vila-real es consolidava definitivament com el cinquè classificat de Primera, amb tres punts més que la Reial Societat, que és sisena, i amb quatre més que l’Atlètic, setè, que eren els dos equips que, depenent de com hagueren anat les coses, li podien haver arrabassat la plaça europea. Una temporada més, doncs, el Vila-real s’ha significat entre els grans, ja que tornarà per quarta vegada consecutiva a la Lliga Europea i hem de recordar que, en alguns moments, fins i tot va anar posicionat en plena zona Champions.

En canvi, en el grup tercer de la Segona B, el filial groc ha quedat fora de la fase de promoció, i una temporada mes haurà de continuar en aquesta categoria.