El Vila-real goleja 3-1 l’Osasuna al Madrigal

• Els gols de Pato, Bruno (de penalti) i Sansone donen la victòria als grocs i els permeten entrar en zona Champions

26.09.2016 - 11:38

El Vila-real es va imposar clarament a l’Osasuna, al camp del Madrigal. Un primer gol de Pato, ja al minut 5 de partit, va desequilibrar els navarresos, que van anar a remolc dels locals al llarg de tot el partit. Al minut 24, Bruno transformava en gol un penalti xiulat contra els visitants, i el tercer gol vila-realenc el marcava Sansone al minut 39. Tot i això, l’Osasuna aconseguia transformar un penalti, en aquest cas al seu favor, al minut 45, a la mateixa ratlla del descans.

Durant la segona part, el marcador no va es va moure, tot i que la clara superioritat local es va mantenir, amb un 61% de possessió en favor dels grocs.

Amb aquest resultat, el Vila-real puja fins a la quarta posició, i entra doncs, per primera vegada en aquesta temporada, en plena zona Champions.

El Vila-real B, en canvi, va perdre 0-1 contra el Mestalla i ara, amb només cinc punts de divuit possibles, retrocedeix fins la catorzena posició del grup tercer de la Segona B, a només un punt de la zona de descens.