El Vila-real finalment deixa satisfeta l’afició del Madrigal

• El 2-1 contra el Betis els dóna als grocs la tranquil.litat de consolidar-se en la zona mitjana de la classificació

26.11.2018 - 11:10

El Vila-real va vèncer, encara que amb alguns patiments, davant de la seua afició, un Betis que es presentava perillós. Malgrat la bona actuació dels locals durant la primera part, el gol es resistia a entrar, i una vegada més es dibuixava davant dels seguidors vila-realencs el fantasma de l’empat… o fins i tot d’alguna cosa pitjor. Però va ser Gerard Moreno, ja a la segona part, al minut 52, qui va aconseguir el primer gol per als grocs, quan va saber sorprendre de cap el porter andalús, a la sacada d’un còrner; i només dos minuts després, al 54, Samu Chukwueze, a passada de Cazorla, aconseguia fer pujar al marcador el segon gol local.

Ara bé, els bètics no es van retre en cap moment, van posar en perill repetidament la porteria d’Asenjo i així, finalment, al minut 89, aconseguien el seu primer gol, aprofitant una errada defensiva dels grocs. Afortunadament, però, ja no van tenir temps per a més, i el partit va acabar amb victòria local. Una victòria que, amb els tres punts d’or que significa, deixa ja el Vila-real amb 14, ocupant el lloc setzè i a tres de distància de la zona de descens. Però Europa és encara a sis punts, i un equip com el Vila-real no pot aconformar-se amb fer la viu viu per la zona mitjana de la classificació.