El Vila-real ensopega 2-3 contra l’Eibar, amb una discutible actuació arbitral

• El filial groc, en canvi, s'imposa 2-0 a l'Ebre

VilaWeb
Redacció
02.04.2017 - 09:40

Els dos gols que Roberto Soriano va aconseguir contra l’Eibar no van ser suficients per frenar l’actuació conjunta de l’equip basc i de l’àrbitre, el col.legiat riojà Ocón Arráiz,  que ja va començar anul.lant un gol de Bakambu per un més que discutible fora de joc. Roberto va aconseguir el seu primer gol, de cap, aprofitant una jugada de Mario; i al minut 25 va ser a punt de fer el segon, però el seu xut es va estavellar contra el pal.

Només començar la segona part, al minut 47, l’àrbitre va veure una més que discutible falta groga dins de l’àrea, va assenyalar penalti i l’Eibar va aconseguir així igualar el marcador. En canvi, pocs minuts després, el col.legiat va ignorar un penalti molt més clar, comés en aquest cas contra els locals. Errada o doble vara de mesurar? I, per a més desgràcia, poc després els visitants aconseguien el seu segon gol, que els col.locava 1-2 al capdavant del marcador. I la situació es va complicar encara més quan l’Eibar, ja inaturable, va aconseguir el seu tercer gol.

I de res no va servir que Roberto aconseguira el segon gol vila-realenc, novè en el seu comptador d’aquesta temporada. Els grocs ho van intentar amb ràbia fins el darrer segon, però l’empat no hi va arribar. Els tres punts van volar, i amb ells –sense ells, vaja –, entra en greu perill la posició europea de l’equip.

Més sort va tenir en Segona B el filial groc, que es va imposar a casa 2-0 contra l’Ebre, amb dos gols de Carlos López, i s’acosta així a la zona del play-off del grup.