El Vila-real empata 1-1 contra l’Sporting i passa a vuitens de Lliga Europea

• Un gol de Fornals al minut 80 permet als grocs, in extremis, superar en l'eliminatòria els portuguesos

22.02.2019 - 09:22

No ho va tenir gens fàcil, no, el Vila-real, per eliminar l’Sporting de Portugal i passar a vuitens de final de la Lliga Europea. Recordem que en el partit d’anada a Lisboa els grocs s’havien imposat 1-0, per la qual cosa semblava que el resultat al Madrigal podia ser fàcil… si els locals marcaven un gol que els donara un coixí de tranquil.litat. Però el Vila-real, tot i atacar, no aconseguia marcar, i al minut 45, al minut psicològic de les acaballes de la primera part, van ser els portuguesos els qui ho van aconseguir. Desànim i nervis a la grada, d’un públic que veia com se’ls complicava la situació.

Afortunadament, al minut 80 va aparèixer Fornals, després d’un primer intent fallit de Cazorla, i va saber fer entrar el baló a l’interior de la porteria visitant. Amb aquest resultat, era el Vila-real qui quedava classificat, amb un còmput global de 2-1 al seu favor, i per això els vila-realencs es van dedicar a mantenir el resultat durant els minuts que restaven per al final de l’encontre. I sí, amb aquest empat i el resultat global favorable, ha estat el Vila-real qui ha aconseguit passar a vuitens de la Lliga Europea, un estímul important, aquest, per a un equip que, en la Lliga, es troba en seriós perill, encara, de descendir a Segona.