El Vila-real cau derrotat 3-1 pel Mallorca

• Els jugadors de Javi Calleja continuen punxant i s'allunyen cada vegada més de la zona europea

11.11.2019 - 17:01

Una nova derrota del Vila-real, en aquest cas a Son Moix, front al Mallorca. Per més que els dos penaltis xiulats a l’equip groc poden servir com a excusa per a aquest pobre resultat, la veritat és que el joc dels de Javi Calleja va dur l’equip a aquest lamentable final.

Certament, com ja deiem, potser que els dos penals xiulats en contra de Vicente Iborra i Sergio Asenjo foren almenys en part una mica excessius. Però el cert és que els locals es van plantar en el minut 23  amb un comodíssim 2-0, amb el qual el partit va arribar al descans.

A la segona part, només el penal que l’àrbitre va xiular, en aquest cas a favor del Vila-real, va permetre a Gerard Moreno aconseguir l’únic gol dels grocs i, amb ell, l’esperança de poder, si més no, empatar el partit. Però aquestes escasses esperances es van esvair quan, al minut següent, els locals aconseguien un 3-1 inabastable per als de la Plana, i menys encara jugant de la manera que ho feien.

Amb aquest derrota, el Vila-real té només 18 punts, i ocupa el lloc onzè de la classificació, a dos de la zona europea i, almenys, encara a cinc de la de descens. Però, o hi ha un colp de timó fort i ràpid, o l’equip corre el perill de retrocedir una setmana i una altra, fins qui sap on.