El Vila-real cau derrotat 3-0 per Barça al Camp Nou

• Dos gols de Neymar i un de Luís Suàrez han sentenciat els grocs

VilaWeb
Redacció
09.11.2015 - 11:00

Un any més, i ja en van cinc, el Vila-real no ha pogut amb el Barça en el Camp Nou. Lluny queden ja aquelles temporades en què els grocs aconseguien empatar o fins i tot vèncer aquesta partits en el camp blaugrana. Ara, la davantera barcelonista, sense Messi però amb uns Neymar i Luís Suàrez plenament agressius, ha imposat la seua superioritat en el terreny de joc, i el resultat està a la vista, un 3-0 humiliant per als grocs, amb dos gols del brasiler i un de l’uruguaià.

Encara durant la primera part els homes de Marcelino Garcia han pogut defensar l’empat a zero inicial; però, en reprendre’s els partit, després del descans, els locals s’han imposat amb tota claredat, i els gols blaugranes han anat pujant al marcador sense aturador possible per part del Vila-real.

Tanmateix, aquesta derrota no ha significat la gran davallada per al Vila-real que es podia tèmer, pel que fa al seu lloc en la classificació, ja que els resultats dels equips competidors han comportat el manteniment dels grocs en zona europea, com a cinquens classificats, amb 20 punts, només a un del Celta, que és quart, i doncs es troba ja en zona Champions.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc va empatar 1-1 a Palma amb l’Atlètic Balears –el gol del Vila-real B el va aconseguir Pablo Íñiguez– i ara, amb 24 punts, continua segon del grup, a un punt del Reus, que és el líder, i amb un punt més que el Cornellà, que és tercer.