El Vila-real cau al Madrigal front al València en Lliga Europea

• Els dos gols blancs que van trencar l'empat els va rebre l'equip en temps de descompte

12.04.2019 - 09:14

El Vila-real ha perdut pràcticament totes les opcions de continuar jugant a Europa, després de la contundent pallissa que li va inflingir el València al camp del Madrigal, on el va derrotar per 1-3. I el cas és que aquesta derrota es va produir, una vegada més, en els minuts finals del partit, ja que fins aquells moments els dos equips anaven empatant 1-1.

El València s’havia avançat en el marcador ja al minut 6, quan va aprofitar el rebuig del porter groc –en aquesta ocasió Andrés Fernández– al penalti contra l’equip local que havia xiulat el col.legiat Michael Oliver. Però els homes de Calleja no es van resignar, van atacar amb força i ganes i, al minut 36, quan l’àrbitre va xiular un penalti sobre el València, Santi Cazorla el va saber transformar en gol, recuperant així l’autoestima que li havia fallat després del fracàs de l’anterior partit.

Les forces estaven igualades, i qualsevol desenllaç era possible. Però, quan faltaven pocs minuts per a finalitzar el partit, els locals van relaxar el joc, com donant per bo el resultat, i llavors… llavors el València es va saber inventar dues jugades que ho van trastocar tot, als minuts 90 i 93, amb la darrera jugada abans del xiulit final. I, amb aquest resultat, els grocs quedaven enfonsats, pràcticament fora d’Europa mentre continua ferma l’amenaça de descens a la Lliga. Buf!