El Vila-real C derrota 3-0 el líder del seu grup

• El Castelló es va imposar 0-2 al recanvis Colom

27.03.2017 - 10:23

Bons resultats en general per als equips castellonencs en aquesta jornada de competició del grup sisè de Tercera: i és que, si el Castelló s’imposava 0-2 al Recanvis Colom, un resultat de base esperable, el segon filial groc donava la sorpresa en vèncer per un contundent 3-0 ni més ni menys que l’Olímpc de Xàtiva, líder indiscutible del grup, tant que, fins i tot després d’aquesta derrota, continua primer en solitari, a vuit punts de distància del segon. La victòria groga va ser obra de Dario Poveda (al minut 12, de penalti), Pedro (al minut 78) i novament Dario Poveda (al 90). I amb aquests resultats, els vila-realencs són tercers, amb 66 punts, i per tant en zona de promoció; i el Castelló és sisè, amb 62 punts, a dos de l’ansiada zona que els donaria dret a començar la complicada missió de tornar a la Segona B.

Per la seua banda, al Borriol li tocava descans– recordem que el grup té un nombre senar d’equips, i doncs cada jornada un d’ells no juga–, l’Almassora va derrotar 4-1 el Bunyol amb tres gols de Bosch (als minuts 6, 59 i 66) i un de Raúl Moliner, i ara, amb 34 punts, és setzè, a cinc punts de la zona de descens. I el Sogorb, per una vegada, no va perdre, sinó que només va empatar 1-1 amb l’Oriola, al camp de la capital de l’Alt Palància; tot i així, és clar, amb només 13 punts, continua cuer i ben cuer –el penúltim classificat té nou punts més que ell–, i el separen setze de la zona de salvació.