El VAR castiga un Castelló sense atac enfront d’un afortunat Alcorcón (0-2)

• La novena derrota del Castelló (0-2) manté l'equip albinegre en 18è lloc de la taula de la Segona Divisió

24.11.2020 - 23:09

El Club Esportiu Castelló va patir la novena derrota de la temporada. A l’estadi Castàlia, dos penals en contra de l’equip albinegre, marcats per Marc Gual, l’únic jugador en punta de l’Alcorcón,  als minuts 31′ i 45′, van ser potser un premi massa gran per a l’equip cuer de Segona. L’Alcorcón jugava còmode enfront d’un Castelló conservador, sense atac. En el temps de descompte de la primera part, els orelluts van llançar l’únic còrner de la primera part.

La segona part  va començar amb un doble canvi. Zlatanović i Paolo Fernandes van entrar per César Díaz y Ortuño. Al 49′ un tercer gol de Marc Gual va ser anul·lat. L’Alcorcón es va dedicar a la pressió i a les faltes en l’eixida de pilota dels albinegres, i el mig camp dels locals es va desdibuixar. Calia trobar solucions. Al 61′ David Cubillas va substituir un lesionat Marc Mateu. Enmig de la impotència, Adrián Lapeña va rematar de cap contra l’Alcorcón. Al 66′ l’equip albinegre  Arturo Molina va entrar per Gus Ledes, i el centre del camp va tindre un altre aire.

Fins al 25′ de la segona part el Castelló no va rematar contra la porteria de l’Alcorcón. Paolo Fernández va atacar amb velocitat, i Muguruza, amb la cama esquerra, des de fora de l’àrea, va xutar fora. L’Alcorcón es va tancar en camp propi. Vam veure algunes bones passades de qualitat dels mitges puntes Àlvaro Fidalgo o Rubén Díez, que no van poder ser rematades. L’Alcorcón es va refugiar en l’antifutbol, i tot el joc albinegre era en terreny contrari. Al 81′, una dura entrada, al mig del camp ,de De la Torre va deixar els madrilenys amb deu jugadors.

Però ni així va canviar la sort. Fidalgo buscava la jugada individual. Muguruza va centrar a Adrián Lapeña que, tot sol, al punt de penal, va rematar de volea, sense encert. La passió de David Cubillas es notava sobre la gespa de Castàlia. Ja en temps de descompte, Paolo Fernandes va rematar una pilota que semblava haver entrar. En l’equip albinegre hi ha capacitat tècnica, però el problema dels jugadors és de mentalitat. El Castelló, amb només 11 punts, manté la divuitena posició de Segona, però només té un punt més que el grup dels cuers, tots empatats a 10. És hora que el gol per al Castelló deixe de ser un valor dels rivals, és a dir un concepte filosòfic.