El Castelló venç clarament l’Almoradí 0-4

• També el Vila-real C va vèncer, en aquest cas 2-0 el complicat Ontinyent

24.04.2017 - 10:29

En general, ha estat aquesta una bona jornada per als equips castellonencs que militen en el grup sisè de Tercera: el Castelló, el Vila-real C  i el Borriol van guanyar els seus respectius partits, l’Almassora va empatar i el Sogorb… bé, el Sogorb va continuar la seua carrera desenfrenada cap al no res.

El Castelló, ni que siga enmig dels seus greus problemes extraesportius, sobre la propietat del club i sobre l’ús del Castàlia, es va imposar clarament en Almoradí a l’equip local, al qual va derrotar per 0-4, amb dos gols de Guinot (minuts 26 i 39),  un de Ximo Forner (minut 56) i un d’Esaú Rojo (minut 63); i ara, amb 70 punts, ocupa la quarta plaça del grup, que li donaria ja opció de jugar la promoció.

El segon filial del Vila-real el segueix de ben a prop, amb només un punt menys, 69, després d’haver superat un sempre complicat Ontinyent per 2-0, amb gols d’Akale (minut 5) i Dario Poveda (minut 85, de penalti).

Com hem dit, també va vèncer el Borriol, , a casa seua contra el Bunyol, per 2-1, amb dos gols de Pepe Mora (minut 72) i Gonzalo (minut 74) que li van permetre superar l’anterior gol dels visitants; a hores d’ara, amb 42 punts, és el tretzè classificat, i veu allunyar-se el perill de la zona de desens. I, pel que fa a l’Almassora, té un punt menys que els borriolencs i és catorzè, després de l’empat 0-0 amb el Silla.

El Sogorb, com ja era d’esperar, va tornar a perdre el seu partit, en aquest cas 0-3 contra el Raig Ibenc, i continua amb 13 punts (ara ja de 114 possibles!), és cuer i ben cuer, i la distància que els separa de la ja impossible salvació és de…  22 punts.