El Castelló va perdre la victòria i amb ella el lideratge

07.10.2019 - 15:52

El Castelló podria haver acabat aquesta jornada com a líder del grup Tercer de la Segona B, si haguera sabut mantenir l’avantatge que li duia al Nàstic, al camp tarragoní, des del minut 68, quan Rubén Diaz va saber aprofitar un rebuig del porter tarragoní a un llançament anterior de César per a aconseguir el primer gol visitant.

Però, quan faltaven tres minuts per a la finalització del partit, els locals van aconseguir fer entrar el baló en la porteria albinegra. El resultat, empat 1-1, no seria especialment dolent si no fora perquè els seguidors orelluts havien ensumat la victòria i, amb ella, el liderat. Ara, amb aquest empat, els homes d’Óscar Cano ocupen el quart lloc, amb  13 punts, a només un punt dels tres primers classificats.

Per la seua banda, el Vila-real B va empatar a casa  1-1 contra  l’Ebre, i ara, amb 14 punts, és el segon classificat del seu grup, amb els mateixos punts que l’Andorra, que és líder per gol average, i que el Lleida Esportiu.