El Castelló jugarà la segona ronda per l’ascens a Segona B amb el Peña Sport navarrès

• Els orelluts van empatar 2-2 a Sa Pobla, i van superar doncs l'equip mallorquí

30.05.2017 - 09:10

Pels pèls, però  els homes de Manu Calleja han aconseguit finalment superar la primera de les tres eliminatòries que el Castelló ha de guanyar si vol tornar a ser un equip de Segona B. Efectivament, els albinegres van acabar el partit que van jugar a Sa Pobla amb el resultat de 2-2, amb la qual cosa, per allò dels gols marcats fora de casa, van ser els que van superar l’eliminatòria.

Dels dos gols castellonencs, el primer se’l va fer un jugador mallorquí en pròpia porta, i el segon, al minut 60, va ser obra de Ximo Forner. En aquell moment el Castelló guanyava clarament per 0-2, però els locals van reaccionar i van aconseguir dos gols que igualaven el marcador, als minuts 63 i 95; però, com ja hem dit, aquest resultat encara era favorable als castellonencs, ja que a Castàlia els dos equips havien empatat a zero.

Superada la primera de les tres proves, el Castelló s’haurà d’enfrontar ara amb l’equip navarrès Peña Soport, de Tafalla, un equip que des de fons albinegres ha estat considerat com “assequible”.