El Castelló perd, Vila-real C i Roda empaten, i l’Almassora venç el Borriol

23.10.2017 - 10:08

El Castelló es va deixar vèncer per l’Atlètic Llevant, a Castàlia, en un gol que els visitants van aconseguir al darrer sospir de la pròrroga, al minut 93, després d’una segona part en la qual els albinegres van fer mèrits per aconseguir un marcador més favorable. Però el resultat és el que és, i el Castelló, amb només 16 punts de 30 possibles, es troba setè de grup, a tres punts ja dels llocs de promoció.

Pel que fa als dos equips vila-realencs, el Vila-real C i el Roda, cap dels dos no va superar l’empat 1-1, als seus camps respectius, el primer contra l’Olímpic de Xàtiva i el segon contra el Silla, de manera que ara ocupen la novena plaça, amb 14 punts, pel que fa al  Roda, i la tretzena, amb 12, el Vila-real C.

Finalment, en l’enfrontament entre l’Almassora i el Borriol, els almassorins es van imposar al seu camp, per dos gols a un, i ara, amb 10 punts, ocupen la quinzena plaça, mentre que el Borriol, amb només 8, és el divuitè classificat, en lloc de descens, però empatat a punts amb l’Elx Il.licità, que és ja a fora de la zona de perill.