El Castelló no guanya a casa del Rayo Vallecano (2-1)

• La derrota del Castelló a l'estadi de Vallecas (2-1) deixa l'equip albinegre al 18è lloc de Segona Divisió

22.11.2020 - 17:57

El Club Esportiu Castelló va perdre, 2 a 1, en el seu desplaçament al camp de futbol de Vallecas, en una nova jornada de la lliga de Segona Divisió 2020-2021. Al minut 14′ va arribar el primer gol de l’equip madrileny, obra del migcampista Andrés Martín, que va tornar a marcar al 44′.  L’ocasió per al conjunt albinegre va arribar en un còrner, que va rematar fora el defensa Satrústegui . L’enfrontament es posava ben difícil al conjunt albinegre.

La segona part va començar amb un doble canvi, el defensa Guillem Jaime va substituir Muguruza, i el migcampista Luis Gustavo va entrar per Rubén Díez. Al 62 arribaria el gol de penal obra de Marc Mateu. L’entrenador Óscar Cano, segurament buscant un revulsiu en l’atac albinegre, va fer entrar David Cubillas per Juanto Ortuño, al 67′. Com la reacció no arribava, els canvis en punta van continuar. Deu minuts després el davanter Zlatanovic va substituir Fidalgo, i al 84′ encara un altre davanter Jordi Sánchez va rellevar un altre home del centre del camp, César Díaz. En aquell minut una jugada voluntariosa de Cubillas , que va rematar forçadament des del cor de l’àrea, se’n va anar fregant el pal de la porteria. El porter Dimitrievski es va quedar com una estàtua. Hauria pogut ser l’empat per als orelluts, però el marcador de Vallecas no es va moure.

El Castelló va fer tres xuts entre els tres pals, igual que el Rayo, però l’efectivitat va ser molt diferent. L’equip albinegre va fer 8 tirs contra l’àrea contrària, mentre que el conjunt madrileny només en va culminar 5, però els castellonencs ho van fer sense punteria. La lliga és estranya, i la història continua…