El Castelló haurà de jugar una temporada més a Tercera

• Els albinegres van perdre 2-0 a Tafalla, i el segon gol el van aconseguir els navarresos al minut 95

11.06.2017 - 10:29

Una vegada més, no ha pogut ser. El somni del club i els aficionats castellonencs, aconseguir que l’equip retornara a la Segona B, haurà d’esperar novament. L’equip va viatjar a Tafalla amb el resultat, favorable però insuficient, del 4-2 aconseguit a Castàlia. Però a la ciutat navarresa va encaixar un primer gol al minut 84, després d’un penalti que va xiular, sembla que justament, el col.legiat aragonès Ramo Andrés.

Amb aquest resultat els albinegres encara guanyaven l’eliminatòria, i quedaven pocs minuts. Però… Sempre hi ha un “però”, un entrebanc de darrera hora que pot fer fracassar un projecte. Els àrbitres van donar 5 minuts de pròrroga i llavors, al darrer moment del darrer minut, els navarresos van aconseguir els seu segon gol, un gol que els donava la victòria, per la diferència dels gols aconseguits fora del seu camp, dos en el seu cas, cap en el de Castelló. Com van permetre els jugadors albinegres que el baló arribara a penetrar en un moment tan decisiu en la seua porteria?

Ara, el Castelló resta com a equip de Tercera, i immers en la més greu crisi institucional, social i econòmica que ha conegut mai, amb l’afició –i l’ajuntament– unànimement en contra del president, i uns possibles compradors que poden fondre’s com la neu davant d’aquesta perspectiva. Pobre Castelló!