El Castelló guanya a Castàlia per la mínima, però ja és el quart classificat del grup

• Un únic gol de Rubén Diaz al minut 73 dóna la victòria als albinegres

16.09.2019 - 16:08

El Castelló va patir a Castàlia contra l’Olot, però va aconseguir finalment la victòria amb l’únic gol del partit, el que va aconseguir Rubén Diaz, al minut 73, quan va saber aprofitar un rebuig de la defensa olotina. Amb aquest resultat i els tres punts que comporta, els homes d’Óscar Cano en tenen ja 8, de 12 possibles, i se situen en el quart lloc de la classificació del grup Tercer de la Segona B, a tres punts del líder i dins de la zona de promoció.

Justament el líder és el Vila-real B, que va derrotar el Llagostera en el camp d’aquest equip per 0-3, justament el mateix resultat que el priemr equip groc, de manera que té a hores d’ara 12 punts de 12 possibles.