El Castelló empata 2-2 amb el Mestalla i el Vila-real B li guanya a l’Hèrcules 1-2

• Amb aquests resultats, els grocs són els segons i els albinegres els sisens del seu grup

02.09.2019 - 16:13

Pel que fa als equips de la comarca que juguen en el grup tercer de la Segona B, el Castelló no va passar a Castàlia de l’empat 2-2 contra el València Mestalla, amb gols de Cèsar Díaz, al minut 45, i de Regalón, en el darrer sospir, al minut 91. Amb aquest resultat, els homes d’Óscar Cano tenen a hores d’ara 4 punts, amb una victòria i aquest empat, i ocupen el lloc sisè de la classificació.

Per la seua banda, el Vila-real B va derrotar a Alacant l’Hèrcules per 1-2, amb gols de Sergio Lozano, al minut 40, i d’Akale al 6. I, amb les dues victòries assolides, i els sis punts corresponents, és el segon classificat del grup, empatat a punts amb el líder, la Nucia.