El Castelló aconsegueix un empat providencial a Tenerife (1-1)

• L'equip albinegre, amb 40 punts, puja al 16è lloc de la classificació de Segona Divisió

26.04.2021 - 22:09

El Castelló va aconseguir un empat al camp del Tenerife (1-1), després de jugar durant més de 60 minuts amb un futbolista més. Cal dir que el Tenerife va jugar millor fins a l’expulsió, i fins i tot el porter Óscar Whalley va evitar una derrota albinegra, parant un penal ben entrada la segona part.

El Tenerife va eixir al partit amb una marxa més, intentant dominar el joc del Castelló. El porter orellut i els pals van ser aliats d’un possible gol en contra. Però al minut 27, els tinerfenys es van quedar amb un home menys, per l’expulsió d’un jugador per una càrrega damunt el peu del migcampista albinegre Rubén Díez. I jugant amb deu, va arribar el gol dels locals, en el rebot del baló de les mans de Whalley, en la treta d’una falta.

En la represa, el Castelló es va llançar a fer la volta al partit i el premi hi va arribar. Rubén Díez, amb un gran llançament amb la cama esquerra va posar l’empat en el marcador al minut 49. El conjunt orellut, a poc a poc es va fer amo del joc. Però novament l’atzar va posar els albinegres davant un repte. L’àrbitre va xiular penal a favor del Tenerife, per una discutida acció de Whalley sobre Ruiz. La providència va tornar a planar sobre el camp d’Heliodoro Rodríguez, i el porter albinegre va tornar a fer una aturada providencial al llançament del penal per Nono. Després de tantes emocions, el joc dels dos equips es va tornar conservador, i a penes hi va haver ocasions de gol. Fins i tot l’àrbitre es va manifestar com a reservat, i no va xiular un possible penal a favor del Castelló, en l’últim minut, en una acció molt semblant a la que havia assenyalat abans.

Amb aquest punt, l’equip de Garrido continua una setmana més fora dels llocs de descens. Amb 40 punts, el Club Esportiu Castelló en té dos més que l’últim equip que baixa i la setmana que ve rep a Castàlia un rival directe, el Logronyés, que ara mateix té els mateixos punts.