Dels equips castellonencs de Tercera, només l’Almassora va aconseguir la victòria

• El Castelló va empatar, el Borriol i el Sogorb van perdre, i el Vila-real C va descansar

10.04.2017 - 08:43

La classificació del grup sisè de Tercera acaba pitjor que va començar la jornada, pel que fa als equips castellonencs. El Vila-real C, al qual li tocava descans, per ser un nombre senar el dels equips participants, manté els 66 punts que tenia, però cau del tercer al quart lloc de la classificació. En canvi, el Castelló no va passar de l’empat a zero a Paterna contra l’equip local, i encara gràcies; i ara, amb 64 punts, passa a ser el sisè clasificat del grup, a dos punts de la zona de promoció.

L’Almassora va guanyar en el seu camp 1-0 a l’Alzira, té 37 punts i es troba situat en el lloc quinzè de la classificació, a cinc punts per damunt de la zona de descens. Malgrat la derrota, 0-1 contra l’Ontinyent, el Borriol es troba una mica més alt, en el lloc tretzè i 39 punts. I el Sogorb, què dir del Sogorb? Una vegada més, ha caigut derrotat, en aquest cas en el seu mateix camp i per un humiliant 0-3 contra l’indiscutible líder, l’Olímpic setabensc i continua doncs amb 13 punts, ara ja de 108 possibles, a “només” 19 punts de la salvació.