Dels equips castellonencs de Tercera, només el Vila-real va guanyar el seu partit

• El Castelló i el Borriol van empatar, i l'Almassora i el Sogorb van perdre.

VilaWeb
Redacció
16.01.2017 - 11:03

No ha estat aquesta una bona jornada per als equips de la zona de Castelló que militen en el grup sisè de Tercera. Només el Vila-real va vèncer el seu partit, en imposar-se 3-1 al Silla, amb gols d’Akale, ja al minut segon de partit, i Dario, al 26, a més d’un que es va marcar un jugador del Silla en pròpia porta. Amb aquesta victòria, els grocs tenen ja 43 punts, i es tornen a situar com a segons classificats del grup, això sí, a una gran distància de l’Olímpic de Xàtiva que, amb 50 punts, es manté com a líder en solitari.

La resta, o van empatar, com va ser el cas del Castelló i el Borriol, o van perdre directament, com l’Almassora i, per suposat, el Sogorb.

I és que els albinegres no van poder passar de l’empat un a un a Novelda, contra l’equip local, rival directe dels de Manu Calleja en l’intent d’assolir els llocs de promoció. I això gràcies a l’únic gol que va aconseguir Enrique al minut 81, perquè el cert és que anaven perdent des del minut 8. També és veritat, això sí, que aquest empat significa els setze partits seguits sense conèixer la derrota, i que a hores d’ara, amb 42 punts, els castellonencs es mantenen cinquens, a un sol punt d’assolir la zona promocional. En canvi, l’empat del Borriol, 1-1 a casa contra l’Elx Il.licità, els deixa amb 6 punts, però encara a nou de la zona de descens.

Per la seua banda, l’Almassora va perdre 1-0 a Paterna contra l’equip local, tot i que amb 29 punts es troba encara en el lloc onzè de la classificació, molt distant doncs tant de la zona de promoció com de la de descens.

I el Sogorb, què direm del Sogorb? Una vegada més, el club de l’Alt Palància va perdre de manera estrepitosa el partit que va jugar, en aquest cas a Ontinyent, per un contundent 4-1, i continua amb només set punts (de 69 possibles!), com a cuer “en solitari”, a ni més ni menys que 11 punts de la salvació.